-
Čokoládová fontána, praktické a efektivní fondue zařízení
Skutečná, vysoce kvalitní čokoláda, ať už v pevném, nebo kapalném skupenství, patří k produktům konzumovaným s největším potěšením. Kromě charakteristické, návykové chuti má mnoho zdraví prospěšných vlastností a je dobrým zdrojem hořčíku a vitamínů B. Jednou z nejznámějších variant je sladký dezert ve formě tekuté čokolády a servírované z čerstvým ovocem jsou Fondue. Jeho příprava je velmi jednoduchá, ale aby se udrželo větší množství čokolády v tekutém stavu s ideální konzistencí a potěšilo všechny účastníky sladké hostiny efektivním servírováním, stojí za to mít čokoládovou fontánu - chytré zařízení, které bude fungovat jak v restauraci, kavárně, cateringové společnosti, tak i doma. Jak funguje fontána a jak vyrobit vynikající čokoládové fondue?
-
Stroje pro profesionální a domácí výrobu zmrzliny
Přečtěte si > -
HACCP v gastronomii - nejdůležitější informace
Přečtěte si > -
Komplexní kavárenské vybavení
Přečtěte si > -
Výběr myčky do gastronomického zařízení
Přečtěte si > -
Jak udržovat čistotu v gastronomickém provozu
Přečtěte si > -
Čím vybavit restauraci, aby byla přátelská k dětem
Přečtěte si > -
Sklenice na míchané nápoje v gastronomickém zařízení
Přečtěte si > -
Stravovací průmysl v koronavirové době
Přečtěte si > -
Půllitr, pohár nebo sklenice aneb jak servírovat pivo
Přečtěte si > -
Malá stravovací zařízení - profesionální vybavení
Přečtěte si > -
Kolik stojí pec na pizzu
Přečtěte si > -
Hrnce s povlakem nebo bez?
Přečtěte si > -
Jak efektivně vyčistit indukční vařič
Přečtěte si > -
Čemu věnovat pozornost při výběru hrnců z nerezové oceli
Přečtěte si > -
Vše, co potřebujete vědět o vybavení zmrzlinárny
Přečtěte si > -
Školení o produktech v RM Gastro, Ustroň, Polsko
Přečtěte si > -
Pralinky Martellato
Přečtěte si > -
Vakuové baličky
Přečtěte si > -
Litinové pánve a nádobí
Přečtěte si >
- 1
- 2