-
Skosná odkládací police pro kráječ MKP | LOZAMET, AO.C.02.04.1
bez DPH: s DPH: -
Vozík pro kráječ MKP, 640x600x780 mm | LOZAMET, WK.1A
bez DPH: s DPH: -
Vyvyšující nohy pro volně stojící kráječ WKP | LOZAMET, COA.16
bez DPH: s DPH:
Nářezové stroje
(24)Všechny kategorie v sekci Nářezové stroje
Nářezové stroje Lozamet jsou profesionální stroje na krájení chleba v obchodech, pekárnách a dalších (velkých i malých) gastronomických zařízeních. Nabídka značky Lozamet zahrnuje stolní i volně stojící nářezové stroje s různým počtem a roztečí nožů (9-21 mm) a výkonem (od 150 do 280 bochníků za hodinu). Všechny stroje jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou vybaveny osvědčenými řešeními, jako je plochá zásuvka na drobky a šikmá odkládací police. Vozík, vyvyšující nohy a další příslušenství rozšiřující funkčnost kráječe lze zakoupit samostatně.
Kráječe Lozamet jsou k dispozici v mnoha variantách. Lze je přesně přizpůsobit potřebám daného místa, v čemž vám rádi pomůžeme. Neváhejte se na nás obrátit - již léta vybavujeme české gastronomické podniky a podporujeme firmy a instituce.
Kráječe Lozamet: profesionální stroje pro pekárny, obchody a gastronomii
Profesionální kráječe pro gastronomii od uznávané polské, více než 70 let staré značky Lozamet,v sobě spojují nejvyšší standardy kvality a osvědčená technická řešení. Většina strojů je z výroby přizpůsobena intenzivnímu nepřetržitému provozu a zpracování jakéhokoli druhu pečiva.
Sběr krájeného chleba se obvykle provádí zepředu - na šikmé nebo ploché odkládací ploše. Díky zásuvce na drobky, zvýšenému rámu nožů a odnímatelným dílům se s přístrojem snadno manipuluje a čistí.
Všechny kráječe Lozamet jsou vyrobeny z nerezové oceli a mají silné motory a spolehlivé mechanismy - jsou odolné, účinné a bezpečné.
Přístroj přesně na míru vašim potřebám: kráječ Lozamet
Kráječ Lozamet je k dispozici v mnoha variantách, které jsou vytvořeny s ohledem na malé nebo velké pekárny či obchody, restaurace a stravovací zařízení.
- Volně stojící a stolní kráječe. Velké, volně stojící kuchynské stroje pro catering mají mnohem vyšší (i více než dvojnásobnou) kapacitu a jsou schopny zpracovat i větší a silnější bochníky. Jsou vhodným řešením pro pekárny a obchody. Malé stolní kráječe mají omezenější kapacitu, ale pro restaurace, hotelové kuchyně nebo jídelny jsou zcela dostačující.
- Výkon motoru, kapacita. Volně stojící kráječe mají obvykle motor o celkovém výkonu 0,76-0,8 kW, což znamená výkon až 280 bochníků za hodinu (oproti přibližně 150 u stolních modelů). Za pozornost stojí také napětí (230 nebo 400 V) - zkontrolujte připravenost zázemí. Doba krájení bochníku se pohybuje v rozmezí několika sekund a bývá delší u zrnitého chleba, kulatého chleba a velmi tenkých plátků.
- Rozteč a počet řezných nožů. Čím více řezných nožů, tím větší velikost bochníku kráječ zvládne a tím tenčí plátky může krájet. Rozteč nožů se promítá do plátků o určité tloušťce a obvykle se pohybuje mezi 9 a 21 milimetry. Měla by být nastavena v závislosti na očekávané tloušťce plátků, protože toto nastavení obvykle nelze upravit.
Zveme Vás, abyste využili naší nabídky a kontaktovali nás. Nabízíme kompletní vybaveni kuchyne, prodejny nebo prodejního místa - vyplatí se vybavit si u nás celý prostor a tím ušetřit čas i peníze. Poradíme profesionálně, podle potřeb a očekávání: v českém gastronomickém průmyslu působíme již mnoho let.